aktualności:

22.08.2015
UWAGA!!: Wolne terminy 2015-2016. Serdecznie zapraszamy do organizacji wesel, imprez.

22.08.2015
Zapraszamy Wycieczki do korzystania z naszych Promocji
sterydy online
XXL Gastro - urządzenia gastronomiczne od A do Z
http://www.oaza-urody.eu/


Przykładowe cenniki imprez, wycieczek, wesel itp.

Menu weselne.
- 5 dań gorących (przykład):
1. rosół lub inna zupa, danie główne (mięso-ziemniaki-surówka);
2. flaki, befsrogonow;
3. karkówka w sosie, kluski śląskie, żeberka pieczone;
4. szaszłyk, udka, biała kiełbasa;
5. barszcz czerwony, pierogi z mięsem, pierogi z kapustą i grzybami, krokiety z pieczarkami.

- Zestaw wędlin.

- Przystawki: befsztyk tatarski, śledzie różnego rodzaju, sałatki różne, galaretki mięsne i drobiowe, ryba po grecku, galantyna, ogórki różnego rodzaju, pomidory, grzyby leśne marynowane, pieczywo, kawa, herbata itp.

Ogólny koszt - od 100,00 PLN od osoby.

Napoje chłodzące, alkohol, ciasta i tort nie wchodzą w cene wesela.

Uwaga! Obsługa kelnerska, obsługa kuchenna, jeden pokój 2-osobowy dla młodej pary, wynajęcie obiektu, i inne koszty z tym związane wchodzą w ogólny koszt podany wyżej.


Menu na bale i imprezy okolicznościowe.
- 3 dania gorące (wybrane z menu weselnego) lub inne uzgodnione na miejscu;
- Zestaw wędlin;
- Przystawki (jak w menu weselnym);
- Napoje chłodzące i ciasto.

Ogólny koszt - 50,00 PLN od osoby.

Menu dla wyciecieczek autokarowych.
Dla osób dorosłych:
- Zupa przykład: rosół, pomidorowa, ogórkowa, żurek.
- Drugie danie przykład: schabowy drobiowy lub wieprzowy, ziemniaki lub fytki, surówka.

Cena od 10,00 do 15,00 PLN.

Dla dzieci: menu jak dla dorosłych, porcje zmniejszone o 30%.
Cena ogólna 8 PLN.

Menu na stypę.
- Zupa przykład: rosół, pomidorowa.
- Drugie danie przykład: schabowy drobiowy lub wieprzowy, ziemniaki, surówka.
- Kawa lub herbata.

Cena od 15,00 do 18,00 PLN.

Menu na komunię.
- Rosół.
- Dania gorące przykład: kotlet schabowy, żeberka z włoską kapustą, kurczak w warzywach, ziemniaki, frytki.
- Surówki przykład: kapusta pekińska, pomidor, buraczki na ciepło, fasolka szparagowa w sosie pikantnym, kapusta czerwona z jabłkami.
- Deser: lody firmowe, kawa, herbata.

Cena od 40,00 do 50,00 PLN.

UWAGA! Menu do uzgodnienia, możliwość wprowadzania własnych potraw i innych zmian.
Maksymalna ilość miejsc - 150 do 200 osób.


imprezy okolicznościowe | polecamy | catering | noclegi | historia | galeria | kontakt | strona główna | projekt i wykonanie Artneo